en ru

  1. שמחה
  2. ניתוחים קונבנציונאליים
  3. חמישי, אוגוסט 28 2014, 11:33 AM
שלום'
ברגל ימין יש לי וורידים בולטים מאוד. במפשעה ובשוק. בדופלר נמצא שאין בעיה בעמוקים ומערכת הדם תקינה. יועץ המרפאה ממליץ ניתוח קונבנציונלי בבי"ח לסוג הזה. האמנם לכאלה ורידים רק קונבנציונלי מתאים? האם חייבים הרדמה מלאה? כמה זמן החלמה? האם תמיד אצטרך לגרוב גרב אלסטית לאחר הניתוח?
אשמח לקבל תשובות
תשובה מקובלת
ד"ר קרקובסקי תשובה מקובלת Pending Moderation
שלום שמחה,
במידה וסובלים מורידים בולטים, כאשר הורידים העמוקים תקינים, קיימות שתי אופציות: אפשר לבצע ניתוח ורידים קונבנציונלי או ניתוח לייזר לצורך העלמת ורידים. כאשר עושים ניתוח קונבנציונלי חייבים לבצע מס' חתכים בהרדמה מלאה או אפידורל ותמיד נשארות צלקות באזור החתכים. ההחלמה לוקחת כשבועיים-שלושה. ניתוח לייזר לצורך העלמת ורידים עושים ללא חתכים וצלקות בהרדמה מקומית ולמחרת אפשר לחזור לחיי שיגרה.
ד"ר איליה קרקובסקי
תשובות (1)


There are replies in this post but you are not allowed to view the replies from this post.
התשובה שלך
Captcha
כדי להגן על האתר מפני רובוטים וסקריפטים לא מורשים, אנו דורשים שתזין את קוד ה- captcha להלן לפני פרסום השאלה.
לפרטים, התייעצות ולקביעת תור, השאירו את הפרטים או התקשרו: 2147*